Over We Care Thuiszorg

We Care kenmerkt zich als een kleinschalige, klantgerichte en flexibele organisatie. Waar Royal Care Thuiszorg diensten aanbiedt die vallen onder de verzekerbare zorg, concentreren wij ons op de particuliere zorg. Middels trainingen en opleidingen zorgen wij ervoor dat onze zelfstandige zorgprofessionals op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de zorg en in staat zijn zorg te leveren die u nodig heeft.

Kwaliteit en tevredenheid voorop

We Care voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is HKZ-gecertificeerd. Door het persoonlijke contact met de klant, blijven onze zorgprofessionals op de hoogte van zorgwensen. Deze persoonlijke betrokkenheid zorgt ervoor dat we op de hoogte blijven van eventuele veranderingen in behoeften. Dankzij deze aanpak hebben veel zorgvragers een fijne relatie met de zorgverlener.

Eén keer in de twee jaar brengen wij de klanttevredenheid in kaart. De prestatie-indicatoren waarop wij de tevredenheid baseren zijn: de geleverde zorg, het voorkomen van valincidenten en de tevredenheid over de zorgverleners. Daarnaast vinden wij dat onze zorgvragers recht hebben op voldoende privacy en indien zij klachten hebben, deze met aandacht worden behandeld. Onder de koepel van Royal Care zijn wij via de branchevereniging BTN aangesloten bij de Stichting Zorggeschil. Voor zowel de privacy als klachtenafhandeling zijn voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden kunt u nalezen in de volgende reglementen: het privacyreglement en het interne klachtenreglement (-formulier).

Werkgebied

We Care heeft vestigingen in de regio ‘t Gooi en Kennemerland. De 24-uurs zorg wordt landelijk aangeboden.