We Care & Partners

We Care werkt samen met diverse organisaties en instellingen. Deze samenwerkingsverbanden versterken We Care als organisatie, maar ook de relatie tussen zorgvragers en zelfstandige zorgprofessionals.

De partners van We Care zijn:

Deelgenoot

‘Deelgenoot’ is een online platform waar zorgvragers een eigen weblog kunnen bijhouden. Middels de weblog kan de zorgvrager familie en vrienden op de hoogte houden van de persoonlijke gezondheidssituatie. Tijdens een ingrijpende periode kan de zorgvrager het lastig vinden om naasten persoonlijk te informeren over de situatie. Daarnaast neemt het veel tijd in beslag om iedereen op de hoogte te houden over iedere stap die wordt gezet. Nieuwsgierig? Kijk op www.deelgenoot.nl voor meer informatie.

BTN Branchevereniging Nederland

BTN is een branchevereniging voor zorgondernemers in de kraam- en thuiszorg. De kernactiviteit is belangenbehartiging van de leden. Echter, de markt van de gezondheidszorg is voortdurend in beweging en daarmee ook de rol van de BTN. BTN ondersteunt en inspireert We Care in het doorvoeren van veranderingen. Daarnaast adviseert zij over ondernemerschap als facilitator. Wilt u meer informatie over de BTN? Op www.btn.nu staat de product- en dienstverlening van de BTN uitgebreid toegelicht.

Intension

We Care gebruikt het softwareprogramma van CareAssist van Itension. Hiermee plant, registreert en factureert We Care Thuiszorg haar zorguren.