Werken via We Care Thuiszorg


Kom werken bij We Care als zelfstandige zorgprofessional. Neem zelf het heft in handen, krijg een grote verantwoordelijkheid en kies zelf wanneer en waar je werkt. Werken via We Care thuiszorg betekent flexibiliteit in de breedste zin van het woord.

Wij stemmen jouw werkzaamheden af op jouw aanwezige kennis en kunde. Hierdoor zorgen wij ervoor dat elke zorgverlener zijn vak naar behoren uit kan voeren. In de zorg werk je met mensen en voor mensen, waarin verantwoordelijkheidsgevoel en communicatieve vaardigheden van groot belang zijn. Jouw werkzaamheden dragen bij aan herstel van gezondheid, een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Wij zijn altijd op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals. Heb jij het vermogen om je in te leven in de zorgbehoefte van de klant? Kun jij solistisch werken? En durf jij vanuit professie zelfstandig beslissingen te nemen? Stuur vandaag nog je portfolio en motivatie naar: info@wecare-thuiszorg.nl en wij zullen met aandacht kijken naar passende opdrachten.

Mocht je vragen hebben of direct een oriënterend gesprek willen inplannen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen via: 035- 533 45 85 (Blaricum) of 023-5840050 (Heemstede).